Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NB III Közép csoport 5. forduló: Méhkeréki SE - Pénzügyőr SE 2-3 (0-1)

2016.09.05

 

 

 

 

 

sam_5636.jpg

A fényképre kattintva elérhető a többi fotó!

 

 

 

 

NB III Közép csoport 5. forduló 

  

 

2016.09.04. (vasárnap) 16:30 óra, Méhkerék

 

 

 Méhkeréki SE - Pénzügyőr SE 2-3 (0-1)

 

Méhkerék, 500 néző. Vezette: Borbás

 

Pénzügyőr SE: Hajdu 6 – Luczek 8, Buzás 7, Bíró 7, Mészáros 7 -  Karvalics 8, Szabó 7, Sztrunga 7, Turi 7 (Horváth K. a 89. percben) , Rabatin Szabolcs 6 (Szigeti A. a 75. percben), Nagy Bendegúz 6 (Rabatin Norbert a 70. percben)

 

45.perc: Nagy Bendegúz éles szöglete után a labda egy védőt érintve vágódott a jobb sarokba 0-1

57. perc: Komlósi 16 méterről lőtt a kapu közepébe 1-1

63. perc: Turi Ákost buktatták 17 méterre a kaputól, a szabadrúgást Luczek Dávid bombázta a bal sarokba 1-2

80. perc: Turi ment el a jobb oldalon. Beadása után Szigeti Attila 12 méterről lőtt a kapu bal sarkába 1-3

86. perc: Mészáros szabályos szerelése után a játékvezető büntetőt ítélt, amit Sztojka a jobb felső sarokba vágott 2-3

 

Vezetőedzői nyilatkozat: Mesebeli történet részesei voltunk,  hiszen a nagy létszámban megjelent hazai szurkolók magyar pályákon ritkán látható sportszerűséggel és lelkesedéssel biztatták sajátjaikat, az pedig külön tetszett, hogy minket sem bántottak, sőt a végén elismeréssel gratuláltak a győzelmünkhöz! A mérkőzés nagyjából a mi elképzeléseinknek megfelelően alakult, türelmesek voltunk és megérdemelten nyertünk. Jó volt látni, hogy az egyenlítő gól nem rombolt le bennünket hanem dacosabbá és erősebbé tett mindenkit.Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, mert mint tudjuk csak az számít, semmi más…   

 Vatai Attila

 

meccs.jpg

 

 

 

 

 

Őszintén megvallva néhány hónappal ezelőtt még nem tudtam volna, hogy merre keressem a térképen Méhkeréket, de a focinak köszönhetően jó benyomást szerezhettem a helyiekről. Bondár Attila mecénás és még más támogatóknak köszönhetően a helyi labdarúgás jelenleg aranykorát éri, a Békés megyei 3. osztálytól eljutottak az NB3-ig. Méhkeréken nem csak csapat, hanem pálya is épült, fedett lelátóval, hangosbemondóval, büfékkel, eredményjelzővel. Ráadásul ezek az ülőhelyek hétről-hétre meg is telnek. Öröm volt nézni, ahogy tömött sorokban érkeztek a szurkolók, s végig énekelve hangosan biztatták csapatukat. Ahogy arról már többször is írtunk, jó pár Pénzügyőr játékos Békés megyébe való, így rokonaikkal és ismerőseikkel együtt vendégoldalon is egészen szép számban összegyűltünk.

A hazaiak három csatárral, s egyértelműen győzelemre játszva kezdték a mérkőzést. Mi a Hódmezővásárhely ellen nyertes csapattal álltunk ki, annyi változással, hogy az eltiltott Feil Máté helyett Nagy Bendegúz került be a kezdőbe. Bár az első félidőben a békésiek talán valamennyivel többet birtokolták a labdát, de nekünk voltak a veszélyesebb helyzeteink, melyek közül az egyikből néhány másodperccel az első félidő vége előtt vezetést szereztünk. A Hévízről igazolt Nagy Bendegúz talált a hálóba. Ez volt élete első NB3-as gólja.

A második félidőre, ha lehet még nagyobb elánnal jött ki mindkét csapat, s bár a méhkerékiek az első tíz perc eltelte után nem sokkal egyenlíteni tudtak, nem örülhettek sokáig, mert Luczek Dávid bődületes szabadrúgásgólját követően ismét nálunk volt az előny.  Tíz perccel a találkozó vége előtt a sérüléséből lábadozó, frissen becserélt Szigeti Attila kétgólosra növelte előnyünket. Nem sokkal ezt követően tizenegyeshez jutottak a hazaiak, melyet értékesítettek is, de győzelmünk már nem forgott veszélyben.

Az ötödik forduló után az ötödik helyen állunk, de most három nagyon nehéz mérkőzés következik. Kezdésként jövő héten szombaton 16:30 órakor az NB2-ből frissen kiesett Szigetszentmiklóssal mérkőzünk meg Pasaréten. 

 

Szécsi József

 

 

2016.09.02. (péntek) 16:30 óra

Szigetszentmiklós - FC Dabas 3-0

2016.09.03. (szombat) 16:30 óra

Várfürdő-Gyulai Termál FC - Budafoki MTE 0-1 Videó

2016.09.03. (szombat) 18:00 óra

Dunaújváros - Pécsi MFC 3-1

2016.09.04. (vasárnap) 11:00 óra

Ferencvárosi TC II. – Békéscsaba 1912 Előre II. 2-1

2016.09.04. (vasárnap) 16:30 óra

Szentlőrinc SE - Mórahalom VSE 3-1

Sport 36 Komlói Bányász - Paksi FC II. 0-2 Videó

Méhkeréki SE - Pénzügyőr SE 2-3 Videó

Hódmezővásárhelyi FC - Dunaharaszti MTK 0-2

Dabas-Gyón FC - Szekszárdi UFC 3-2 Videó

 

 

kozep-tab.jpg

 

 

 

NB3 Közép csoport

 

Beharangozó

/Kattints!/

Eredmények

/Kattints!/

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.