Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NB III Közép csoport 7. forduló: ESMTK - Pénzügyőr SE 0-3 (0-2)

2015.09.14
 

 

 

 

Bravúrgyőzelem Pesterzsébeten

 

Vatai Attila beváltotta korábbi ígéretét

 

 

NB III Közép csoport 7. forduló 

  

 

2015.09.13. (vasárnap) 16:30 óra

 

 

ESMTK - Pénzügyőr SE 0-3 (0-2)

 

Pesterzsébet, 200 néző. Vezette: Dolnego (8)

 

Pénzügyőr SE: Hajdu Gergely 7 – Szabó Balázs 6, Buzás Viktor 7, Bíró József 7, Luczek Dávid 7 – Lannert Bence 7, Karvalics Bence 6 - Gyürki Gergő 8 (Meggyes Balázs), Sztrunga Zsolt 7, Varga-Sebestyén  Benjámin 6 (Rabatin Norbert) – Iflinger Norbert 6 (Tóth Zsombor 6)

 

13. perc: Luczek indításával Gyürki iramodott meg a bal oldalon, ügyesen befelé cselezett majd 15 méterről a bal összekötő helyéről a bal felső sarokba bombázott, pazar egyéni teljesítmény volt! 0:1

39. perc: Buzás szerzett labdát az ellenfél térfelének közepén majd Sztrungához játszott, akinek az átadását Gyürki 15 méterről középről a jobb alsó sarokba lőtte 0:2

92. perc: Lannert vitte végig a labdát szinte az egész félpályán, Sztrungához játszott majd a visszakapott labdát pompás mozdulattal emelte a léc alá 0:3

 

Vezetőedzői nyilatkozat: A harmadosztály örökrangadóján okosan és türelmesen futballoztunk és értékes három pontot szereztünk. A győzelmet leghűségesebb szurkolóinknak ajánlom, akiknek tartoztam egy ESMTK elleni győzelemmel, de az érdem természetesen ma is a játékosaimé, akik magával ragadó elszántsággal játszottak.     

     Vatai Attila

 

 

esmtk.jpg

 

 

 

sam_0418.jpg

Fotók: Szécsi József. A további képek elérhetőek a fényképre kattintva!

 

 

 

 

 

 

Talán a múlt heti Dunaharaszti ellen aratott győzelemnek is köszönhetően sokan elkísérték a csapatot Pestszenterzsébetre.

Örömteli volt, hogy végre ismét a gyönyörű ESMTK-pályán játszhatunk, ahová annyi futballélmény köt bennünket.

Varga-Sebestyén Benjámin kimaradt helyzetével indult a mérkőzés, de a következő akciónk már góllal végződött. Egy ellentámadás végén Gyürki Gergő szerzett álomszép találatot.

Többet birtokolták a labdát az erzsébetiek, sorra lőtték a szögleteket, szabadrúgásokat, de nem nagyon tudták megdolgoztatni kapusunkat.

Zártan védekeztünk, s ha lehetőség adódott rá, akkor néhány hosszúpassz után már ott termettünk ellenfelünk kapuja előtt.

A félidő hajrájában egy kiugratás után ismét Gyürki Gergő volt eredményes.

A második félidőben továbbra is az erzsébetiek léptek fel támadólag. Mentek előre becsülettel, de lövéseik rendre célt tévesztettek.

Már a találkozó hosszabbításában jártunk, amikor Lannert Bence mintaszerűen kapta vissza a labdát Sztrunga Zsolttól, s megszerezte első pénzügyőrös gólját.

A Dunaharaszti után az ESMTK ellen is rangadót nyertünk, ezúttal is 3-0-s különbséggel. Már nem szükséges hátrafelé néznünk, hiszen tizenegy ponttal eltávolodtunk a kiesőhelytől. A következő hétvégén, szombaton 16:00 órakor a szintén újonc Hódmezővásárhely csapatát fogadjuk.

 

Szécsi József

 

 

 

 
 

tabella2015.0913.jpg