Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NB III Közép csoport. A 12. fordulóból elmaradt mérkőzés pótlása: Pénzügyőr SE - Komlói Bányász 1-1 (0-1)

2015.10.29
 

 

 

 

Pontot mentettünk a 90. percben

 

 

NB III Közép csoport. A 12. fordulóból

 

elmaradt mérkőzés pótlása 

  

 

2015.10.28. (szerda) 13:30 óra 

 

 

Pénzügyőr SE - Komlói Bányász 1-1 (0-1)

 

Pasaréti út, 150 néző. Vezette: Sipos (8)

 

Pénzügyőr SE: Hajdu Gergely 8 – Szabó Balázs 6 (Pápai Ádám), Buzás Viktor 5 (Feil Máté 6), Bíró József 6, Varga-Sebestyén Benjámin 5 – Szigeti Attila 7,  Karvalics Bence 5, Luczek Dávid 5, Kovács Dániel 5 (Rabatin Norbert 5) – Gyürki Gergő 6, Sztrunga Zsolt 5

 

44. perc: Gyors támadás végén Horváth 12 méterről bombázott a kapunk bal oldalába 0:1

90. perc: Pápai Ádám vállalkozott 17 méterről, lövése egy védőről a bal oldali kapufa felé csorgott, a leggyorsabban Szigeti Attila reagált, szemfülesen rácsapott és szinte az alapvonalról a hálóba terelte a labdát! 1:1    

 

Vezetőedzői nyilatkozat: A vendégek frissen és gyorsan játszottak, igazolták jó hírüket, bár a vezető góljukhoz mi is kellettünk. A második félidő első 20 perce alapján akár további gólokat is kaphattunk volna, de vagy a kapusunk védett bravúrral vagy az ellenfél játékosai hibáztak. Problémáinkra gyógyír volt, hogy a Komló visszavett a tempóból mi pedig némi átszervezés és a cserejátékosok érkezése után egyre többet tettünk az egyenlítésért. Amit az élet pár hete elvett tőlünk, azt most visszaadta, az utolsó percben pontot mentettünk, a töretlen akaratért és a pontszerzésért elismerés jár a csapatnak.    

Vatai Attila

 

 

 

 

meccs.jpg

 

 

sam_1461.jpg

 Fotó: Szécsi József. A fényképre kattintva elérhető a többi kép.

 

 

 

 

 

A legutóbbi két vereség nem szegte kedvét a pasaréti publikumnak, hiszen a szokatlan időpont ellenére viszonylag sokan kilátogattak a találkozóra.

Az első félidő nagy részében nem nagyon forogtak veszélyben a kapuk, jobbára csak helyzetecskék alakultak ki. A 45. percben viszont egy labdavesztésünk után, gyors ellentámadás során létszámfölénybe került ellenfelünk, melyet könyörtelenül ki is használt.

Vatai Attila az egyenlítés reményében a második félidő közepén pályára küldte Feil Mátét és Rabatin Norbertet, majd hét perccel a meccs vége előtt Pápai Ádámot is, így összességében hárommal növelve meg a támadó játékosaink számát.

Ahhoz, hogy egyenlítsünk nyíltabban kellett játszanunk, viszont így a bányászcsapat többször is lekontrázott minket, szerencsére helyzeteivel nem tudott élni.

Már éppen a 90. percet mutatta az eredményjelző tábla, amikor csupaszív játékunk meghozta gyümölcsét.

Vasárnap 13:00 órakor ez évi utolsó hazai meccsünkön a Honvéd második csapatát fogadjuk Pasaréten.

 

Szécsi József

 

 

 

 

 
 

 

NB III Közép csoport

 

Beharangozó

/Kattints!/

Eredmények

/Kattints!/

 

 
 

nb-iii-kozep.jpg

 

 
 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.