Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NB III. Duna csoport 10. forduló: Pénzügyőr SE - Sárisáp-TASK 2-1

  

 

 

Tovább robog a Pénzügyőr-expressz  

 

 

NB III. Duna csoport 10. forduló 

 

2012.10.20. (szombat) 14:30 óra,

Pasarét, Pénzügyőr SE Sporttelep

 

Pénzügyőr SE - Sárisáp TASK 2-1 (1-0)

Pasarét, 200 néző. Vezette: Czékus S. (8)

 

Pénzügyőr SE: Hajdú G.(7) –  Szigeti A.(7), Sokolowski A.(7), Bíró J.(7), Praczkó I.(7) – Kovács P.(7), Gyürki G.(7), Szikes P.(7), Pinkóczi K.(7) – Abou Warda R.(7), Kozarek A.(7).

Csere: Abou Warda R. helyett Varga-Sebestyén B.(-) a 75., Kovács P. helyett Jung M.(-) a 80. és Gyürki G. helyett Balázs T.(-) a 88. percben.

 

Gólszerző: Kovács P. a 16., Kozarek A. az 50. és Asztalos D. (11-esből) a 78. percben.

 

Sárga lap: Pinkóczi K. a 77. és Szikes P. a 86. percben.

 

16. perc: Az alapvonal és a 16-os találkozásánál a jobboldalon szabadrúgáshoz jutott a hazai csapat. Szikes beadását Kovács P. 7 méterről a kapu bal alsó sarkába fejelte. 1-0

50. perc: A lesre játszó vendégvédők között a saját térfeléről induló Kozarek A. 40 méteres vágta után 13 méterről a jobb alsó sarokba lőtte a labdát. 2-0

78. perc: Egy ártalmatlan baloldali beadást követően a 16-oson belül Pinkóczi K. kezére pattant a labda és a játékvezető habozás nélkül a büntetőpontra mutatott. 11-es! A megítélt büntetőt Asztalos D. a bal sarokba lőtte. 2-1

 

Vatai Attila: Nagy küzdelemben értékes pontokat szereztünk, gratulálok játékosaimnak! 

Bodoki József

A mérkőzés adatlapja

 

pse---sarisap-2-1.png

Fotók: Szabó István (Topi)

 

Kattintson a fényképre a további képek megtekintéséhez!

 

Vatai Attila vezetőedző részletes értékelése: Kovács Pepe, Szigeti és Abou Warda érkezett a kezdőcsapatba, a tehetséges fiatalokból álló vendégek ellen, akik a mérkőzés folyamán többet birtokolták a labdát, mi viszont hatékonyabbak voltunk és fontos pontokat szereztünk.  A védelemben Szigeti és Praczkó, a középpályán Szikes mezőnymunkájával, Kovács a góljával tűnt ki, Kozarek és Abou-Warda pedig elöl játszva tett sokat a győzelemért. A jövő héten vasárnap utazunk Csepelre ahol igazi rangadó vár ránk!

 

 

 Videó: Szabó István

 

   

 

 

 

Taksálva a TASK

 

Igazi Pénzügyőr ikont köszönthetett a pasaréti közönség Bozsik Péter korábbi kiváló játékos és edző személyében, aki elvileg a Sárisáp-TASK kispadján foglalt volna helyet. Eltiltása miatt azonban a számára hazai és baráti közeget lényegében a pad mellől élvezhette, igaz az utcai kerítés másik oldaláról. Félig tatabányai félig sárisápi tanítványai kezdték vehemensebben a mérkőzést, a rutinosabb Pénzügyőr szűrt, blokkolt és negyedóra elteltével az első akcióból a sérüléséből felépült Kovács Péter fejesgóljával vezetést is szerzett. A félidő további része mind a két csapat részéről inkább csapkodásra, mint összehangolt és tudatos futballra épült. A kapuk nem igazán forogtak veszélyben, egy-két villanást eltekintve. A szünet oldhatta a gyenge színvonalat és a második játékrészben már pörgösebb játékot produkáltak a csapatok. Ez a hazaiak számára kifejezetten kedvezőbb volt abból a szempontból, hogy a Sárisáp védelme kinyílt és legalább negyedórát tökéletes zűrzavarban működött. Ennek köszönhetően Kozarek András a nála jóval fiatalabb vendégvédőkkel egy, labdával nehezített sprintszámban mutatkozhatott be, aminek a végén nem is kegyelmezett: ami Budaörsön kimaradt, az most a helyére került, pontosabban a játékszer a sárisápiak hálójába. A gól felpaprikázta a vendégeket, el is kezdtek futballozni, beszorítva saját térfelére a Pénzügyőrt. Szépítő góljuk a kapu előtt felpörgött labda és Pinkóczi Krisztián keze okán büntetőből született, ami az utolsó negyedórára izgalmassá tette ugyan a mérkőzést, de a Pénzügyőr nem engedte ki a markából a három pontot.

Küzdelmes mérkőzés, stabil védelmi munkával, visszafogott fedezetsorral és további gólokra éhes támadókkal. A hosszú menetelés következő állomása a helyiek által "szigetország"-nak titulált Csepel lesz, ahol remélhetőleg tovább fog lobogni a Pénzügyőr zászlója.

dr. Bilkei Gorzó Dávid

 

 

  

További mérkőzések: 

 
2012.10.20. (szombat) 12:30 óra
Videoton FC II - Indotek Csepel FC 4-0
2012.10.20. (szombat) 14:30 óra
RAFC - XVII. KER. RTK-Vasló 2-0
Jászapáti VSE - Százhalombattai LK 5-2
Diósdi TC-Select - Budafoki LC 3-0
III. KER. TVE - Budaörs 0-1
2012.10.21. (vasárnap) 14:30 óra
Viadukt SE Biatorbágy - ESMTK 2-3
Szabadnapos: Érdi VSE

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.