Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NB III. Duna csoport 12. forduló: Pénzügyőr SE - Érdi VSE 1-1

  

 

  

 

Nem sok hiányzott győzelmünkhöz,

 

de végül ezúttal sem úsztuk meg

 

kapott gól nélkül

 

 

NB III. Duna csoport 12. forduló 

 

2012.11.03. (szombat) 13:30 óra,

Pasarét, Pénzügyőr SE Sporttelep

 

Pénzügyőr SE - Érdi VSE 1-1 (1-0)

 

Pasarét, 200 néző. Vezette: Bodac T. (8)

 

Pénzügyőr SE: Hajdú G.(6) –  Szigeti A.(6), Sokolowski A.(6), Nemes R.(7), Praczkó .(7) – Kovács P.(5), Gyürki G.(6), Szikes P.(7), Varga-Sebestyén B.(5) – Lőrinczy S.(7), Kozarek A.(7).

Csere: Kovács P. helyett Mag K.(5) a 71., Lőrinczy S. helyett Pinkóczi K.(-) a 73. és Varga-Sebestyén B. helyett Bíró J.(-) a 81. percben.

 

Gólszerző: Kozarek A. a 22. és Nagy A. a 84. percben.

Sárga lap: Gyürki G. 90. percben.

 

22. perc: Lőrinczy fordult le védőjéről a felezővonalnál, majd a jobboldalon megiramodott és remekül tálalt az érkező Kozarek A. elé, aki 13 méterről egyből a jobb alsó sarokba lőtt. 1-0

84. perc: Baloldali szabadrúgást követően Nagy A. 5 méterről fejjel csúsztatta a labdát a bal alsó sarokba. 1-1

 

Vatai Attila: Tartalmas mérkőzést játszottunk a tavalyi bajnok ellen, dolgozunk tovább!

Bodoki József

 

A mérkőzés adatlapja

 

penzugyor-se---erdi-vse-1-1-019.jpg

Fotók: Szécsi József

Kattintson a fényképre a további képek megtekintéséhez!

 

 Videó: Szécsi József

 

   

 

 

 

Védők találkozója

 

Az időjárás kegyeibe fogadta a csapatokat, a két napos esőzés utáni másfél nap elfogadható állapotú talajt produkált. A Pénzügyőr kezdett vehemensen és a lelkesedés egészen az első félidő végéig kitartott. Rögtön a kezdés után Szikes Péter tört a jobb oldalon előre, egészen az ötösig robogott, de a bravúros egyéni akcióját nem tudta gólra váltani. A sérülése után visszatérő csatár Lőrinczy Soma, valamint a kezdőként játszó Varga-Sebestyén Benjámin, Kozarek András és Kovács Péter lényegében a négytámadós felállást alkották. A múlt heti csepeli játék helyett, egy pörgős, agresszívabb csapatmunka jellemezte a pasarétieket, amelyhez a vendég Érd kiváló partner volt. A tavalyi bajnok inkább vergődött, húzóemberei a szervezettebb hazaiakkal nem tudtak sok mindent kezdeni, rengeteg átadási hibával játszottak. A félidő közepén Lőrinczy Soma remekül ugrott ki a jobb szélen és pompásan adott be középre Kozarek Andrásnak, aki nem is hibázott.

A második játékrész elején a Pénzügyőr biztosíthatta volna előnyét, a felénél pedig továbbnövelhette volna azt. Lőrinczy Soma nem tudta megismételni az első játékrész gólpasszát, Varga-Sebestyén Benjámin pedig egy kijátszott szituációban az egyszerű kapuba lövés helyett a "szakadjon szét minden" megoldást választva, a felső lécet találta telibe. Az Érd szépen, komótosan át is vette a mérkőzés irányítását és az utolsó húsz percre uralta a hazaiak térfelét. A Pénzügyőr a cseréknek köszönhetően a nyolcvanadik perctől a teljes keretéből nyolc védővel, védekező középpályással próbálta kibekkelni előnyét. Az érdiek azonban az összes hazai játékos védekezését kihasználva egyenlítettek.

A mostani viharos ősz kiemelt mérkőzésén, előnye dacára nem tudta otthon tartani a három bajnoki pontot a Pénzügyőr, holott erre minden adott volt illetve lett volna. A folytatás sem ígérkezik unalmasnak, hiszen Pesterzsébeten a kiszámíthatatlan ESMTK ellen kell folytatni a pontvadászatot.

dr. Bilkei-Gorzó Dávid 


 

 

  

További mérkőzések:


2012.11.03. (szombat) 11:30 óra
Videoton FC II. - ESMTK 2-0
2012.11.03. (szombat) 13:00 óra
Budafoki LC - Százhalombattai LK 2-5
2012.11.03. (szombat) 13:30 óra
Jászapáti VSE - XVII. KER. RTK 3-0
Diósdi TC-Select - Budaörs 0-2
III. KER. TVE - Indotek Csepel FC 0-3
RAFC - Sárisáp TASK 0-4
Szabadnapos: Viadukt SE Biatorbágy

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.