Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NB III. Duna csoport 2. forduló: Százhalombattai LK - Pénzügyőr SE 1-2

2012.08.27

 
 

 


 

Folytatódott a győzelmi sorozat. A Százhalombatta is kipipálva

 

 

NB III. Duna csoport 2. forduló

 

2012.08.26. (vasárnap) 17:30 óra

 

Százhalombattai LK-Investiz - Pénzügyőr

SE 1-2 (0-1)

szazhalombatta.pngpseuj-logo-2012_zold-1--3-.png

 

Százhalombatta, 200 néző. Vezette: Faragó M.(7)

 

Pénzügyőr SE: Hajdú G.(7) –  Mayer B.(6), Sokolowski A.(7), Nemes R.(7), Pinkóczi K.(7) – Gyürki G.(6), Szikes P.(7), Bíró J.(6), Varga-Sebestyén B.(6) -  Kozarek A.(6), Lőrinczy S.(6).

Csere: Kozarek A. helyett Kovács P.(6) a 60., Gyürki G. helyett Abou Warda R.(6) a 65. és Lőrinczy S. helyett Mag K.(-) a 79. percben.

 

Gólszerző: Szikes P. a 9., Móra K. a 62. és Pinkóczi K. a 73. percben.

Sárga lap: Szikes P. a 28. és Mayer B. a 40. percben.

 

9. perc: Szikes P. 35 méteres szabadrúgása a meglepett kapus mellett a kapuban kötött ki. 0-1

62. perc: Móra K. szöglete érintés nélkül a hosszú felső sarokba csavarodott. 1-1

73. perc: Szikes szabadrúgását az előre húzódott Pinkóczi K. 11 méterről a bal felső sarokba fejelte. 1-2

Bodoki József

 

 

 

 Videó: Szabó István (Topi)

 

 

Vatai Attila vezetőedző értékelése: Kavargó szélben a győzelem igényével léptünk pályára és Szikes gólja után úgy tűnt minden rendben van. Sajnos nem így történt, a hazaiak nagy nyomás alá helyeztek bennünket és több veszélyes helyzetet is kialakítottak. A második félidőben ugyan egyenlített a Százhalombatta, de sikerült felállni ebből is és Pinkóczi Krisztián pazar fejesgólja meghozta a remélt három pontot.

Egyénileg: Hajdu remekül védett, a védelemből Pinkóczi kiemelkedik győztes gólja miatt, a középpályán Szikes volt a legjobb, gólja mellett rengeteget dolgozott, elöl pedig Lőrinczy Soma tett a legtöbbet a győzelemért.

Örülünk a jó rajtnak, de a sikereket a helyén kell kezelnünk. 

 

  

szazhalombatta---penzugyor-se-1-2-002.jpg

Fotók: Szécsi József

Kattintson a képre a többi fénykép megtekintéséhez!

 

  

  

 

Majdnem besötétedett


Az elmúlt százhalombattai összecsapások hizelgő eredményei okán bizakodva - de nem elbízva - vágott neki a Pénzügyőr a vasárnapi kora estének. Bár az időjárás előrejelzés vihart ígért erre az időpontra, de a tényleges vihar is és a Pénzügyőr-vihar is elmaradt. Pedig a kezdés nem volt rossz: Szikes Péter beívelésnek szánt szabadrúgása a rutinos hazai kapust Nagy Endrét annyira meglepte, hogy a labda akadálytalanul érkezett a kapu jobb alsó sarkába. Ezt követően a vendégek - elég nehezen értelmezhető módon - a következő közel egy órára átengedték a kezdeményezést a Százhalombattának és megilletődtek. A Batta ha nehezen is, de élt a lehetőségeivel és a második játékrész első negyedóráját követően kiegyenlített egy szintén érintés nélküli, elsősorban nem a kapura lövést szándékozó szögletrúgás után. Az egyenlítést követően a koreográfia úgy alakult, hogy hazaiak visszahúzódtak, a Pénzügyőr friss csatár cserékkel felpörgette a játékot és Pinkóczi Krisztián fejesével ismét előnyre tett szert. Az utolsó negyedórában a teljes félhomály uralkodott, lévén a mérkőzést ezen időpontra kitűzők vélhetően elfelejthették, hogy augusztus végén este fél nyolckor már a nap is lenyugvóban. A játékvezető szerencsére nem várta meg a teljes sötétséget és a Pénzügyőr a második mérkőzésen is győztesen ballaghatott le a pályáról. A folytatásban III. Kerület, budai csapatok rangadója, presztízsmérkőzés. Azt hiszem ezt nem is kell tovább ragozni, győzni kell!

dr. Bilkei-Gorzó Dávid


 

 

További mérkőzések:

 

2012.08.25. (szombat) 15:30 óra

Videoton FC II - III. KER. TVE 4-0

 

2012.08.25. (szombat) 17:30 óra

Érdi VSE - Budafoki LC 4-0

Sárisáp TASK - Budaörsi SC 0-2


2012.08.26. (vasárnap) 17:30 óra

ESMTK - Jászapáti VSE 1-2

Viadukt SE Biatorbágy - Diósdi TC-Select 0-1

Csepel FC - XVII. Ker. Rákosmenti TK 0-0


Szabadnapos: RAFC