Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NB III. Duna csoport 23. forduló: XVII. KER. RTK-Vasló - Pénzügyőr SE 2-1 (2-0)

 

 

 

 

Az eddig nyeretlen Vasló nyerte a

vasárnapi derbit


Sorozatban harmadik bajnoki vereségünkkel nehéz helyzetbe kerültünk 

 

 

NB III. Duna csoport 23. forduló 

 

 

2013.04.21. (vasárnap) 17:00 óra,

 

 

 

XVII. KER. RTK-Vasló - Pénzügyőr SE 2-1 (2-0)


 

Péceli út, 100 néző. Vezette: Jakab Géza (7)

 


Pénzügyőr SE: Hajdú G.(5) –  Tóth G.(5), Sokolowski A.(5), Tóth M.(4), Praczkó I.(5) – Szigeti A.(4), Patakfalvi B.(4), Bíró J.(4), Pinkóczi K.(4) - Kozarek A.(4), Abou Warda R.(5).

Csere: Pinkóczi K. helyett Havrán G.(5) a 46., Tóth M. helyett Kayali V.(5) a 46. és Patakfalvi B. helyett Varga-Sebestyén B.(-) a 80. percben.

 

Gólszerző: Petruska Victor-Romario a 7.,Vitárius Cs. a 39. és Havrán G. a 92. percben.

Sárga lap: -

 

7. perc: Labdát vesztettek a vendégvédők a saját kapujuk előtt Victor-Romario 20 méterről a jobb alsó sarokba lőtt. 1-0

39. perc: Jobboldali beadást követően a rövid saroknál remekül érkező Vitárius Cs. 5 méterről a bal sarokba pörgette a labdát. 2-0

92. perc: Szögletrúgást követően Havrán G. 7 méterről a jobb sarokba fejelte a labdát. 2-1 

 

Vatai Attila: Begörcsöltünk és nagyon távol kerültünk álmainktól.

 

Bodoki József

 

 

A mérkőzés adatlapja

 

 

 

rtk-vaslo---penzugyor-se-009.jpg

 Fotók: Szécsi József


Kattintson a fényképre a további képek megtekintéséhez!

 

 Videó: Szécsi József

 

 

 

  

 

 Tudósítás kicsit másképp

 

Kedves Fiúk!


Nyilván szokatlan, hogy egy szurkoló, aki eddig szubjektív és kellően szakmaiatlan tudósításokat írt a Pénzügyőr bajnoki mérkőzéseiről egy nyílt levél írására ragadtatja el magát. A mai, vasárnap délutáni RTK elleni mérkőzés után azonban azt hiszem több kell, mint egy néhány soros beszámoló. Nagyon könnyű és egyben sportszerűtlen is lenne "leszedni a keresztvizet" a csapatról, értékelni az egyéni teljesítményeket, "kigyót-békát" kiáltani a hozzáállásról illetve a hozzá nem állásról, élcelődni a rengeteg hibán és a kihagyott helyzeteken. Valamint kivesézni, hogy a Budafok után az eddig nyeretlen sereghajtó lám-lám begyűjtötte az első győzelmét. Természetesen a tök utolsó, már kiesett csapattól is ki lehet kapni. Nem is ezzel van elsősorban a baj! Úgy érzem, hogy a probléma már hetek óta benne van a levegőben, a játékotokban és egyre nyomatékosabban rányomja/rányomta a bélyegét az elmúlt hetek produkcióira. Ma délután a csapat ereje és az egység működése lényegében szünetelt. Néhány kivételtől eltekintve a többség inkább csak eljött és részt vett, de a szívét nem tette ki a  pályára. A mai vereség azért is különösen fájdalmas, mert maga a játék élménye és öröme hiányzott. Erőlködve, vergődve vagy a labdától menekülve és ezzel a pillanatnyi szituáció okozta felelősség terhét másra áthárítva képtelenség eredményesen játszani.

Tudom illetve a szurkolótársaimmal együtt tudjuk, hogy ezen rendkívül nehéz bajnokság minden mérkőzése kis túlzással élet-halál harc: akik versenyben vannak nyerni akarnak, akik már pontszámuk alapján gyakorlatilag már nem szólhatnak bele az első hat hely valamelyikébe azok terhektől megszabadulva játszanak és kellemetlenkednek.

A következő hetekben, erőltetett menetben sorsdöntő mérkőzések lesznek, amelynek végén képletesen eldől, hogy hatvanhárom év után újra a Budapesti Labdarúgó Szövetség körbélyegzője kerül a Pénzügyőr SE neve mellé.

Eddigi pályafutásotok egyik nagyon komoly sikere lenne, ha ezt nem engednétek meg. Én magam titkon hiszek abban, hogy erre képesek lesztek.

Maradok továbbra is feltétlen szurkolótok, tisztelettel: 

 

dr. Bilkei-Gorzó Dávid

 

  

 

  

További mérkőzések:

 
2013.04.20. (szombat) 17:00 óra
Jászapáti VSE - RAFC 5-1
Budafoki LC - III. KER. TVE 0-3
Budaörs - Videoton FC II. 1-0
Indotek Csepel FC - Viadukt SE Biatorbágy 3-2
Érdi VSE - ESMTK 1-2

2013.04.21. (vasárnap) 17:00 óra
Százhalombattai LK - Diósdi TC-Select 1-4
Szabadnapos: Sárisáp TASK