Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NB III. Duna csoport 24. forduló: Pénzügyőr SE - Budaörs 0-1 (0-0)

 

 

 

 Mi sem tudtuk feltörni

 

a Budaörs védelmét

 

 

NB III. Duna csoport 24. forduló 

  

2013.04.27. (szombat) 17:00 óra,

 

Pasarét, Pénzügyőr SE Sporttelep   

 

Pénzügyőr SE - Budaörs 0-1 (0-0)

 

 

Pasaréti út, 200 néző. Vezette: Tamási Péter (7)
 
Pénzügyőr SE: Hajdú G.(6) –  Szigeti A.(6), Sokolowski A.(5), Szikes P.(6), Praczkó I.(6) – Kayali V.(5), Mag K.(5), Bíró J.(6), Varga-Sebestyén B.(5) – Máté M.(5), Patakfalvi B.(5).
Csere: Patakfalvi B. helyett Abou Warda R.(5) az 52., Kayali V. helyett Kozarek (6) az 52. és Varga-Sebestyén B. helyett Pinkóczi K.(-) a 80. percben.
 
Gólszerző: Balogh B. a 49. percben.
Sárga lap: Patakfalvi B. a 23., Bíró J. a 71., Varga-Sebestyén B. a 74. és Praczkó I. a 90. percben.
 
49. perc: Baloldali beadást követően Balogh B. közelről a jobb sarokba lőtt. 0-1
 
Vatai Attila:Csak megnehezíteni tudtuk a bajnokesélyes dolgát. 
 
Bodoki József
 

 

A mérkőzés adatlapja

 

 

 

pse---budaors-0-1.jpg

 Fotók: Szabó István (Topi)


Kattintson a fényképre a további képek megtekintéséhez!

 

 

 Videók: Szabó István (Topi)

 

 

 

 

  

 

 

 

Pontosztozkodás helyett

 

 

Az öt sárgalapját begyűjtő Havrán Gergelyt ugyan nélkülözte a Pénzügyőr, de az első percekben akár vezetést szerezhetett volna. A Máté Miklós-Patakfalvi Balázs alkalmi csatárpáros rutinosabb tagja Patakfalvi a pálya közepén megszerzett labdával remekül ugratta ki Mátét, aki három budaörsi üldözőjét kellett volna, hogy lerázza, valamint a kilépő kapust kellett volna hogy becsapja, de ez már túl nagy feladat volt az ifjú centernek, a helyzet kimaradt. Ezt követően, illetve a félidő további részében a Budaörs birtokolta többet a labdát, néhány veszélyesnek tűnő helyzetet leszámítva különösebb gólszerzési lehetőségük nem akadt. A Pénzügyőr sok futással, a taktikai fegyelmet betartva inkább védekező játékból próbált kontrázni, nem sok sikerrel. A szünet utáni percek klasszikus pasaréti szindrómával teltek el: egy baloldali elfutás után lényegében olyan zavartalanul lőhetett Balogh Bence a Pénzügyőr hálójába, mintha egy baráti kispályás összejövetelen vett volna részt. A gólt követő támadó cserék Abou Warda Renato és Kozarek András személyében átütő változást nem hoztak ugyan a támadójátékban, a Pénzügyőr meccsben volt ugyan, de a csapatból a gól hiányzott. Igaz a Budaörs sem forszírozta, hogy elementáris erővel törekedjen további gólokra, inkább uralta a mezőnyt és biztonságosan futballozott. A második játékrész felénél Varga-Sebestyén Benjámin előtt adódott gólszerzési lehetőség, ütközött is a budaörsi kapussal, de vitatható büntető helyett egy sárgalappal lett gazdagabb. A ráadás perceiben ismét Máté Miklósé volt, illetve lehetett volna a főszerep, a félpályáról egyedül tört előre, de ahelyett, hogy a teljesen üresen várakozó Kozarekhez passzolt volna - megteremtve ezzel az egyenlítés lehetőségét - inkább egyénileg szerette volna befejezni az akciót, de a lehetőség kimaradt.

Kalkulálható vereség lett a vége, de ebben a kiélezett helyzetben fájó a pontnélküliség. A folytatásban a vitézkedő Sárisáp ellen idegenben nyílik meg az újabb lehetőség arra, hogy az üldözők és az üldözöttek egyre tágabb társaságába maradjon a csapat.

dr. Bilkei-Gorzó Dávid

 

 

 

További mérkőzések:

 

2013.04.27. (szombat) 15:00 óra
Videoton FC II. - Sárisáp TASK 1-2

2013.04.27. (szombat) 17:00 óra
RAFC - Budafoki LC 1-2
III. KER. TVE - XVII. KER. RTK-Vasló 4-0

2013.04.28. (vasárnap) 17:00 óra
ESMTK - Százhalombattai LK 2-1

Diósdi TC-Select  - Jászapáti VSE 3-1
Viadukt SE Biatorbágy - Érdi VSE 0-0
Szabadnap: Indotek Csepel FC

 

 

  

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.