Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NB III. Duna csoport 26. forduló: Pénzügyőr SE - Indotek Csepel FC 0-2 (0-2)

 

 

2013.05.11.-penzugyor-se.jpg

 Fotó: Szabó István (Topi)

 

 

 

 

NB III. Duna csoport 26. forduló 

  

2013.05.11. (szombat) 17:00 óra,

 

Pasarét, Pénzügyőr SE Sporttelep   

 

Pénzügyőr SE - Indotek Csepel FC 0-2 (0-2)

 

 

Pasaréti út, 200 néző. Vezette: Závotka Csongor (7)

 

Pénzügyőr SE: Kocsis G.(6) –  Szikes P.(5), Sokolowski A.(5), Bíró J.(5), Praczkó I.(5) – Szigeti A.(4), Patakfalvi B.(4), Balázs T.(5), Tóth G.(6), Kovács P.(4) – Kozarek A.(5).

Csere: Patakfalvi B. helyett Mag K.(5) a 46., Kovács P. helyett Kayali V.(5) az 56. és Balázs T. helyett Sashegyi K.(-) a 78. percben.

 

Gólszerző: Kecskés G. a 6. és Segesdi A. a 12. percben.

Sárga lap: Kozarek A. a 39., Szigeti A. a 61., és Balázs T. a 76. percben.

 

6. perc: Egy jobboldali beadást követően röviden mentettek a pasaréti védők és Kecskés G. 18 méteres lövése a jobb alsó sarokban kötött ki.0-1

12. perc: Teplán szerzett labdát a hazai térfél közepén, majd az alapvonalig szaladt, beadására Segesdi A. érkezett, és közelről a hálóba lőtt 0-2

 

Vatai Attila: Gratulálok a vendégeknek.

 

Bodoki József

 

A mérkőzés adatlapja

 

 

 

2013.05.11.-penzugyor---csepel-0-2.jpg

 Fényképek: Szabó István (Topi)


Kattintson a fényképre a további képek megtekintéséhez!

 

 Videó: Szabó István (Topi)

 

 

 

 

 

 

 

 Az óra körbejárt

 

Az elmúlt hetek egészen elképesztő vesszőfutása - a Kerület elleni bajnoki és a Budafok elleni kupa győzelmeket leszámítva - rendületlenül folytatódott Pasaréten. A vendég Csepel - amely a bajnokság 5-6. helyeiért küzd - olyannyira jól kezdett, hogy tizenkettő perc játék és két gól után lényegében a győzelmi páholyban hátradőlve figyelhette a vendéglátója erőlködését. Az első játékrészben a Pénzügyőr egyszer közelítette meg a kaput, Kozarek András előtt adódott egy kimaradt lehetőség. A Csepel visszahúzódott a mezőnybe, nem erőltette az első negyedóra sokmozgásos és pontos passzos játékát, inkább csak jelen volt. A Pénzügyőr tanácstalanul vergődött, a kezdőbe nevezett - elvileg a játékmesteri feladatokra hívatott - Patakfalvi Balázs illetve Balázs Tibor a támadójáték felépítése terén nem sok ötlettel szolgáltak.

A morális káosz és az érthetetlen görcs a második félidőre némileg oldódott, a Pénzügyőr ha nagyon enerváltan is, de elkezdett futballozni, Mag Kristóf és Kayali Viktor becserélésének köszönhetően a csapat mozgása is felgyorsult. Igazi gólhelyzetbe - leszámítva Kozarek lesgólját - a csapat nem került, a végére a szépítés is elmaradt. A szerdai pasaréti Diósd elleni 0-3 után egészen egyszerűen nem lehetett mit írni tudósításként. Ma a Csepel elleni 0-2 kapcsán történt ugyan némi lejegyezhető, de az összkép változatlanul egy szellemképes, nézhetetlen régi Orion készülékre emlékeztet, természetesen fekete-fehérben. Az NB III-ban bennmaradás - a döbbenetes vereség sorozat hatására - mára már csak egy különös álommá változott, illúziók nélkül. A folytatásban jövő héten Érden, majd a tavaszi pasaréti zárómérkőzésen az ESMTK ellen, legfeljebb a tisztes helytállásban lehet reménykedni, mivel a csapat hite és akarata úgy tűnik, hogy szertefoszlott. Sajnos hatvan esztendő után ismét lehet készülődni a Budapest bajnokság küzdelmeire.

dr. Bilkei-Gorzó Dávid

 

 

 

 

További mérkőzések:

 

2013.05.11. (szombat) 15:30 óra
Videoton FC II. - Érdi VSE 2-1

2013.05.11. (szombat) 17:00 óra
Jászapáti VSE - Budafoki LC 6-1
RAFC - Budaörs 0-4

III. KER. TVE - Sárisáp TASK 1-1

2013.05.12. (vasárnap) 17:00 óra
Viadukt SE Biatorbágy - Százhalombattai LK 0-2

Diósdi TC-Select  - XVII. KER. RTK-Vasló 5-0
Szabadnap: ESMTK