Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NB III. Duna csoport 4. forduló: Pénzügyőr SE - RAFC 4-1

 

 


 

Négy mérkőzés, négy győzelem,

 

ezúttal 4-1

 

 

NB III. Duna csoport 4. forduló

 

2012.09.08. (szombat) 11:00 óra Pasarét,

Pénzügyőr SE Sporttelep

 

Pénzügyőr SE - RAFC 4-1 (2-1)

     pseuj-logo-2012_zold-1--3-.png          rafc.jpg 

 

Pasarét, 200 néző. Vezette: Wittner J. (7)

 

Pénzügyőr SE: Hajdú G.(6) – Mayer B.(6), Sokolowski A.(7), Nemes R.(7), Praczkó I.(7) – Gyürki G.(6), Szikes P.(7), Balázs T.(6), Varga-Sebestyén B.(5) –  Pápai Á.(7), Lőrinczy S.(7).

Csere: Balázs T. helyett Mag K.(-) a 64., Varga-Sebestyén B. helyett Somogyi L.(-) a 74. és Lőrinczy S. helyett Salamon S.(-) a 85. percben.

Gólszerző: Fekete I. az 5., Pápai Á. a 12., Praczkó I. a 40., Lőrinczy S. a 46. és Szikes P. (11-esből) a 81. percben.

Sárga lap: Balázs T. a 49. és Praczkó I. 78. percben.

 

5. perc: Egy jobboldali szabadrúgás variáció után Fekete I. 8 méterről leadott lövése a bal alsó sarokba gurult. 0-1

12. perc: Gyürki indította a jobbszélen Pápai Á.-t, aki 12 méterről kilőtte a jobb alsósarkot. 1-1

40. perc: Szögletrúgást követően a berobbanó Praczkó I. közvetlen közelről a kapuba talált. 2-1

46. perc: Varga-Sebestyén baloldali beadásába Lőrinczy S. még bele tudott szúrni és a labda a meglepett kapus mellett a jobb sarokba pattant. 3-1

81. perc: Pápai beadásába az egyik vendégvédő kézzel ért bele és a játékvezető 11-est ítélt. A büntetőt Szikes P. magabiztosan értékesítette. 4-1

 

Vatai Attila: Az első félidőben alaposan ránk ijesztettek a vendégek, de sikerült fordítani s a második félidei játékunk alapján megérdemelten nyertünk. Örülünk a sikereinknek, de tudjuk jól, hogy a neheze még csak most kezdődik!

 

penzugyor-se---rafc-050.jpg

Fotók: Szécsi József

Kattintson a fényképre a többi kép megtekintéséhez!

 

Vatai Attila vezetőedző részletes értékelése: Kozarek mellett, Bíróra, Pinkóczira és Kovácsra sem számíthattunk sérülés miatt, a kezdőcsapat tagja lett így Praczkó Iván és Balázs Tibor. Góllal és labda biztos játékkal leptek meg Bennünket a vendégek, amire a válasz egy Balázs-Gyürki-Pápai kapcsolat végén született egyenlítő gól volt, majd a félidő végén, Praczkó szöglet után a vezetést is megszerezte. Góllal nyitottuk a második félidőt is, Szikes-Varga-Sebestyén-Lőrinczy volt a labda útja és az elalvó kapus mellett a 46. percben már 3:1 volt a javunkra. Lehetőségekhez többször eljutott a RAFC, de nem tudtak szépíteni, Szikes viszont 11-esből növelte az előnyt, így végül a második félidei játékunk alapján megérdemelten nyertünk.

Egyénileg: Általában stabilak voltunk hátul, Praczkó pedig góllal tért vissza a védelembe, a középpályán Gyürki ügyeskedett és gólpasszt adott, Balázs és Szikes sokat dolgozott, elől mindkét csatárunk gólt szerzett és bátran játszott. A csereként pályára lépők megfeleltek. 

Remek rajtot vettünk és ezért elismerés jár a játékosoknak, de a minőségi csapatok még csak most jönnek és sikereink csak akkor érnek valamit, ha sikerül bravúrt hoznunk a továbbiakban. A jövő héten új időpontban, pénteken 16.30 órakor leszünk a Diósd csapatának vendégei.

 

 Videó: Szécsi József

 

 

 

 

 

Revans


Bár élénken élhetett a pasaréti fiúkban a tavalyi szezon tavaszi Pirosrózsa utcai összecsapása, de öt perc után mégis a vendég RAFC szerzett vezetést. Egy kapu előtti kavarodásban Fekete István gondolt egyet és nem túl erősen kapura lőtt, ami a lábak között, mellett és azokat érintve becsapta Hajdu Gergelyt és a jobb alsó sarokban kötött ki. Hét perccel később kiegyenlített az ébredező Pénzügyőr, Gyürki Gergő kiugratta Pápai Ádámot, aki pompásan helyezett a kapuba. A félidő további része inkább a két tizenhatos közötti csapkodásban, mindkét csapat részéről eladott labdák hemzsegésében telt. A szünet előtt az előrehúzódó Praczkó Ivánnak és az ő szerencséjének köszönhetően előnyösebb helyzetbe kerültek a zöld-fehérek. A szünet utáni első percben Lőrinczy Soma ott folytatta ahol a III. Kerületi TVE ellen abbahagyta, igazi csatárteljesítményt nyújtva megnyugtatóvá fokozta a Pénzügyőr előnyét. A RAFC a második játékrészben többet próbálkozott ugyan, de Hajdu Gergelyt különösebb próbatételre nem kárhoztatták. A hajrában egy tizenhatoson belüli kezezést Szikes Péter magabiztosan büntetett, ami a végére egyfajta gólszüretet is eredményezett Pasaréten. Könnyedén és magabiztosan győzött a Pénzügyőr de - ebben a nagy menetelésben különösen - ezt a győzelmet is a helyén kell kezelni. Jövő héten vigyázó szemünket Diósdra vethetjük!

dr. Bilkei-Gorzó Dávid 

 


 

 

 További mérkőzések:

 

2012.09.08. (szombat) 14:30 óra

Videoton II FC - Diósdi TC-Select 2-1 

2012.09.08. (szombat) 16:30 óra

III. KER. TVE - Százhalombattai LK 1-2

Érdi VSE - Budaörs 3-4

Indotek Csepel FC - Sárisáp TASK 4-0

2012.09.09. (vasárnap) 16:30 óra

Viadukt SE Biatorbágy - Budafoki LC 3-1

ESMTK - XVII. KER. RTK-Vasló 0-0

Szabadnapos: Jászapáti VSE

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.