Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pénzügyőr SE – Újbuda TC 0-0

 

 

NB III Duna csoport 26. forduló

 

 

Pénzügyőr SE – Újbuda KFT 0-0

Pasarét, 200 néző. Vezette: Fenyvesi Arnold (7) 

Pénzügyőr SE: Hajdú G.(7) – Salamon S.(7), Sokolowski A.(7), Szikes P.(7), Praczkó I.(6) – Meggyes B.(6), Bíró J.(7), Balázs T.(6), Varga-Sebestyén B.(6) – Lőrinczy S.(6), Kozarek A.(6).

Csere: Balázs T. helyett Mag K.(-) a 75., Varga-Sebestyén B. helyett Kovács P.(-) a 77. és Lőrinczy S. helyett Kádár A.(-) a 81. percben.

Sárga lap: Meggyes B. a 15. és Mag K. a 80. percben.

Vatai Attila: Tartalmas és színvonalas mérkőzésen sokat dolgozva és helyenként jól is futballozva szereztünk pontot.

Bodoki József

 

Vatai Attila vezetőedző mérkőzés utáni részletes értékelése: Színvonalas játékot hozott az első félidő, amely gyors ütésváltásokkal kezdődött, vendéghelyzetekre és kapufákra Varga-Sebestyén és Kozarek helyzete volt a válasz. Többnyire a vendégek akarata érvényesült és így volt ez a második félidő elején is, de végig meccsben voltunk, férfiasan és helyenként jól futballoztunk. Ezután kiegyenlítődött a játék és mindkét kapu előtt adódott lehetőség, de a hajrában meglévő erőfölény ellenére sem sikerült kapuba találni. Az Újbuda csapata igazolta jó hírét, kreatív futballjára megfelelő választ adtunk és megérdemelten kaptunk érte pontot.

Egyénileg: Hajdu bravúrokat bemutatva védett, a védelemben mindenki rengeteget dolgozott és dicséretet érdemel, ki kell emelni Salamon Sanyit, aki jó játékkal tért vissza a kezdő csapatba. A középpályán új szerepkörben mutatkozott be Szikes Peti, igazolta, hogy itt is lehet rá számítani, de Balázs Tibor is nagy munkát végzett és hasznosan futballozott. Meggyes jobban teljesített mint legutóbb a Dorog ellen, de tőle még többet várunk, Varga-Sebestyén Benjáminnak több felvillanása volt és többet mutatott mint a RAFC ellen, de ő is tud ennél még sokkal többet. Elöl Kozarek ezúttal nem tudta kihasználni adódó lehetőségeit, de tette a dolgát végig, Lőrinczy harcos mentalitása miatt érdemel dicséretet. A csereként beállt Kádár rúgótechnikájával, Mag Kristóf mezőnymunkával, Kovács Pepe pedig egy jó lövéssel vétette magát észre, amely ha pontosabb akár győztes gólt is érhetett volna.

 

A játékosok teljesítményével összességében elégedett vagyok, minőségi ellenféllel szemben izgalmas és nyílt csatát vívtunk, csapatként jól  működtünk, nekem tetszett amit láttam!

 
 

2012.05.19-010.jpg


 Kattintson a képre a többi fénykép eléréséhez!
 
 

 

Korántsem volt nulla-nulla

 

A jó erőkből és a tabellán előkelő helyen álló Újbuda ellen parádésan kezdett a védelmében kissé átalakított Pénzügyőr. (Nemes Roland eltiltása miatt Salamon Sándor kapott helyett a kezdőben, Bíró József középhátvéd, Szikes Péter pedig középpályás lett.) Kozarek András beadását követően Varga-Sebestyén Benjámin fejjel bevehette volna a vendégek kapuját, de pont a középen elhelyezkedő kapusba fejelte a játékszert; néhány perccel később Kozarek betört a 16-oson belülre és két védővel a nyakán úgy lőtte el a labdát, hogy az túlhaladt ugyan a kilépő kapuson, de a gólvonalon való áthaladáshoz már elfogyott a lendülete. Az Újbuda sem tétlenkedett, vehemens támadásokat vezetett, Hajdu Gergely kapus bravúroskodott illetve két szabadrúgást követően a felsőléc mentette meg a góltól a hazaiakat. A félidő második része inkább a mezőnyjátékról szólt, sok apró és felesleges szabálytalanságokkal mind a két oldalon. A második játékrész nem indult pörgősen és nem is folytatódott felfokozott tempóban: a csapatok elszórt akciókkal próbálkoztak ugyan - Lőrinczy Soma a csapatjáték ellenére egyénileg többször szerette volna átfűzni magát az Újbuda védőin, kevés sikerrel - de a várt gól elmaradt. Találat nélküli de értékelhető, izgalmakban bővelkedő mérkőzés volt, a "nulla" egyáltalán nem volt jellemző egyik csapatra sem.

A folytatásban idegenben, Törökbálinton lehetne folytatni az elmúlt hetekben megkedvelt győztes vendégjárást.

dr. Bilkei-Gorzó Dávid

 

 

 

 

 Videó: Szabó István (Topi)

 

 

 

TOVÁBBI MÉRKŐZÉSEK 

 

 

2012.05.19. szombat, 11:00 

 

Gázművek MTE - Soroksár SC 0-4

 

 

2012.05.19. szombat, 15:00

 

Sárisáp SE - Dorogi FC 0-0

 

 

2012.05.19. szombat, 17:00  

 

Diósd - ESMTK 0-3

 

Érdi VSE - III. Ker. TVE 5-1

 

RAFC - Törökbálint FC 2-1

 

 

2012.05.20. vasárnap, 17:00

 

Viadukt SE Biatorbágy - Budafoki L 3-1  

 

Bicskei TC - Százhalombattai LK 2-2