Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pénzügyőr SE - Budapest Honvéd MFA II. 1-0

2015.11.01
 

 

 

 

Szépen búcsúzott Pasaréttől a Pénzügyőr

 

Idei utolsó hazai meccsünkön újra nyertünk

 

 

 

NB III Közép csoport 14. forduló 

  

 

2015.11.01. (vasárnap) 13:00 óra 

 

 

 

Pénzügyőr SE - Budapest Honvéd MFA II. 1-0 (1-0)


Pasaréti út, 400 néző. Vezette: Németh Renáta (7)

 

Pénzügyőr SE: Hajdu Gergely 8 – Szigeti Attila 7, Luczek Dávid 8, Bíró József 7, Varga-Sebestyén Benjámin 7 – Szabó Balázs 7, Karvalics Bence 7 - Gyürki Gergő 7 (Lannert Bence), Sztrunga Zsolt 8, Kovács Dániel 7 (Buzás Viktor) – Pápai Ádám 7 (Feil Máté)

 

34. perc: Gyürki precíz szabadrúgását Sztrunga 10 méterről gyönyörű mozdulattal emelte a hálóba 1-0

 

Vezetőedzői nyilatkozat: Egészen magas szinten teljesített ma a csapat, óriási fegyverténynek tartom, hogy a veretes nevekből álló Honvéd nem talált a hálónkba, mi pedig a sok lehetőség közül egyet értékesítettünk és megszereztük az értékes három pontot. Játékosaimnak gratulálok, lenyűgöztek odaadásukkal, a vendégeknek pedig kívánom, hogy mielőbb találják meg a győzelemhez vezető utat.  

Vatai Attila

 

 

meccs.jpg

 

 

sam_1655.jpg

Fotók: Szécsi József. A fényképre kattintva elérhető a többi kép!

 

 

 

Pénzügyőr dominancia a Honvéd ellen

 

Nem tűnt könnyű vendéglátásnak a Honvéd FC II-es csapatának (pontosabban Honvéd Magyar Football Akadémia) pasaréti vendégjátéka. Gyors, pörgős és sokpasszos játékkal indult az első félidő, a vendégek diktáltál az iramot, de lendületüket a rutinosabb Pénzügyőr megtörte. Gyürki Gergő vezényletével hamar átvették a staféta botot és az Iflinger Norbert sérülése miatt a kezdőben helyet kapó Pápai Ádám valamint Karvalics Bence és Sztrunga Zsolt akár az első játékrészben mattolhatta volna a Honvédot. Sztrunga Zsolt szemfüles gólja meghozta ugyan a Pénzügyőr előnyét, de a folyamatos szívinfarktus közeli állapotban figyelő hazai kispad illetve szurkoló sereg egy pillanatra sem dőlhetett hátra. A második játékrészben főleg nem, hiszen az első percek Honvédos rohamai és Hajdu Gergely remek védései inkább borzolták mintsem simították volna a hazai idegeket. A vendégek végig lendületesen, de rengeteg hibával játszottak, amit a Pénzügyőr remekül használt ki, és ha nem is több góllal, de végül diadalmasan hagyta el 2015-ös év utolsó hazai mérkőzésén a Pasaréti pályát.

A folytatásban előbb keletre (Békéscsaba) majd délre (Szeged) fordul a Pénzügyőr autóbusza. November ellenére mind a két mérkőzés forrónak ígérkezik.

 

dr. Bilkei-Gorzó Dávid

 

 

 

 
 
 

NB III Közép csoport

 

Beharangozó

/Kattints!/

Eredmények

/Kattints!/

 

 
 

nb-iii-kozep.jpg