Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


PÉNZÜGYŐR SE - PÉCSI MFC

2017.06.05

PÉNZÜGYŐR SE - PÉCSI MFC

0-3 (0-3)

Pasaréti út, 200 néző Vezette: Kovács Imre

Pénzügyőr: Hajdu 5 – Szigeti 5, Buzás 6, ( Mártonfi), Luczek 5, Varga-Sebestyén 5 – Szabó 5, Bíró 6 – Turi 5-2 =3, Hetesi 5, ( Rabatin Norbert 6), Laurinyecz 5 ( Horváth K. 6), Nagy 5

30. perc: Károly Bálint értékesített egy kapusról kipattanó labdát, 6 méterről lőtt a jobb alsó sarokba 0:1

38. perc:  Szabadrúgás után Károly Bálint ismétlése Hajdu kezei között hullott a jobb sarokba 0:2

41. perc: Szigeti szabálytalankodott a 16-oson belül, a büntetőt Koller lőtte a kapu jobb oldalába 0:3

55. perc: Turi Ákos felelőtlenül szabálytalankodott a térfél közepén, második sárga után piros lapot kapott 10 emberrel folytattuk.

80. perc: A 17 éves Mártonfi állt be csereként, ő az U17  NB III Közép „B” csoport gólkirálya 35 góllal, első felnőtt mérkőzése volt.

 

Vatai Attila: Jelentős sebességbeli fölényben voltak végig a vendégek, ezt az első 20 percben tudtuk ellensúlyozni, sőt több lehetőségünk is volt az előny megszerzésére, a legnagyobbat Hetesi hagyta ki, a kapussal  szemben állva, senkitől sem zavartatva rossz döntést hozott.  A 30. percig tartott ki a koncentráció, ezután gyakorlatilag kivégzett bennünket a bajnokság ezüstérmese, negyedórán belül háromszor találtak a hálónkba. A második félidőben már csak a becsületünkért küzdöttünk, ráadásul úgy, hogy Turi kiállítása miatt 10 emberrel maradtunk több mint félóráig. Több gól nem esett, megérdemelten nyert a PMFC csapata, realizálta minőségi fölényét, jár a gratuláció Márton Gábornak és csapatának a mai teljesítményükhöz és az ezüstéremhez.   A múlt héten Békéscsabán több kritika érte részünkről a játékvezetőket, ma egy szót sem szólhattunk. Jó pihenést, kellemes nyarat kívánok mindenkinek aki a Pénzügyőr Család tagjának tartja magát!