Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Százhalombattai LK - Pénzügyőr SE 0-2

 

 

 

 Menetel a Pénzügyőr!!!

 

 Sorozatban negyedik meccsét nyerte meg a csapat

 

 

NB III Duna csoport 29. forduló
 

 
     2012.06.08. péntek 17:30 
 
 
Százhalombatta, Százhalombattai Stadion 
200 néző.  Vezette: Szűcs L. (9)
 
 Százhalombattai LK - Pénzügyőr SE 0-2 (0-1)
 

                  szazhalombatta.png                     penzugyor-cimer.jpg                   


Pénzügyőr SE: Román V.(7) – Mayer B.(6), Sokolowski A.(7), Nemes R.(7) Praczkó I.(6) – Meggyes B.(6), Szikes P.(7), Balázs T.(7), Varga-Sebestyén B.(6) – Lőrinczy S.(6), Kozarek A.(7).

 

Csere: Varga-Sebestyén B. helyett Tóth M.(6) a 63., Lőrinczy S. helyett Kádár A.(-) a 77. és Kozarek A. helyett Salamon S.(-) a 85. percben.

Gólszerző: Kozarek A. a 19. és Szikes P. a 68. percben.

 

Sárga lap: -

 

2. perc: Lőrinczy indította a balösszekötő helyén egyedül maradt Kozarek A.-t, aki két lépés után 12 méterről a bal alsó sarokba helyezte a labdát. 0-1

68. perc: Szikes P. 22 méteres szabadrúgása a sorfalon megpattant és az elmozduló kapus mellett a kapu közepébe csorgott a labda. 0-2

 

Vatai Attila: A jobb helyzetkihasználás döntött a mi javunkra, az első félidőben egy pompás, a második félidőben pedig egy szerencsés gólt szereztünk.

Bodoki József

 

 
Vatai Attila vezetőedző mérkőzés utáni részletes értékelése:
 

A sérült Bíró helyett Balázs Tiborral kezdtünk a középpályán, a többi poszton nem volt változás. Hullámzó játék alakult ki a kezdettől fogva, aki a labdát birtokolta, az dominált. Nem voltunk frissek és „pattogósak” a középpályán, ezért sokszor nagyon mélyen védekeztünk, de egyszer azért villant Kozarek és a szünetben vezettünk egy góllal.. A második félidőben a labdaszerzés megerősítésére Meggyes belső középpályást játszott, Balázs T. indult a szélről. A 62. percben eldőlt minden, Szikes szabadrúgása Kozarek hátáról pattant a kapuba, ezután őriztük előnyünket, bár mindkét kapu előtt adódott lehetőség, ezek kimaradtak. Úgy gondolom sokkal jobb csapat vagyunk mint a Százhalombatta, de ezt igazi nyomatékkal nem sikerült megmutatni, de a három pont ugyanolyan értékes, mint az elmúlt heti!

Egyénileg: Román magabiztos volt, a védelem közepe tetszett, a két szélén voltak problémák. A középpályán Balázs Tibi nagy játékkedvvel futballozott, elöl Lőrinczy nagy harcban állt védőjével, Kozarek ellenben Pazar gólt szerzett és volt még 2-3 lehetősége, kár, hogy ezek kimaradtak!

Vasárnap utazunk Ausztriába, ahol az 57. Nemzetközi Pénzügyi Tornán képviseljük Magyarországot, pénteken érkezünk haza majd szombaton, az utolsó fordulóban Soroksárt fogadjuk hazai pályán. 

 

 

 szazhalombatta---penzugyor-018.jpg

Kattintson a képre a többi fénykép megtekintéséhez!  Fotó: Szécsi József

 

 

  

 

Strandhangulat

 

Ha nem is teljes létszámban, de a pasaréti törzsgárda azért tiszteletét tette a péntek délutánra előrehozott Százhalombatta elleni mérkőzésre. A "dunsztos" meleg ellenére nem csábultunk el a szomszédos strand bejárata előtt sem, inkább a Batta-Pénzügyőr. A vendég pasarétiek a nyerő kabalaszerelésükben (piros-fekete, de Pénzügyőr emblémával) vehemensen estek a Százhalombattának, akik a korai szorításból csak a félidő felét jelző ivószünet után ocsúdtak fel. De addig a Pénzügyőr Kozarek András kiugrása és a baloldalról a hosszú sarokba történt lövése után megszerezte a vezetést. A félidő második felében több lehetőség is adódott Kozarek illetve Lőrinczy Soma előtt is, de az eredményes találathoz szükséges plusz hiányzott. A szünet után egy felpaprikázott Százhalombatta próbálta a Pénzügyőrt a térfelére visszaszorítva az egyenlítést megkísérelni, de Román Viktor kapusnak különös védeni valója - a közel fél tucat beívelésekre történő pontos érkezések és felugrások gyakorlását leszámítva - nem volt. A második játékrész felénél egy amolyan "Szeibert Gyuris-helyről" végezhetett el góllal kecsegtető szabadrúgást Szikes Péter. A labda - ha szerencsésen is - Kozarek András testéről a hálóba került, a csapat megnyugodott, a délután bearanyozódott, a törzsszurkolók hátradőltek, már-már bukolikussá vált minden.

A folytatásban mérkőzések lesznek futószalagon, előbb Ausztriában a Nemzetközi Pénzügyi Tornán, aztán bajnoki évzáró Pasaréten a Soroksár ellen, amelyre majdnem a Graz mellől érkező buszról fog leszállni a csapat. Az öregek azt mondják erre, hogy a legjobb edzés maga a mérkőzés. Hajrá!

dr. Bilkei-Gorzó Dávid

 

 

 

 

 

 Videó: Szécsi József

 

 

TOVÁBBI MÉRKŐZÉSEK  

 

 

2012.06.09. szombat 17:00

Érdi VSE - Viadukt SE Biatorbágy 1-0

Soroksár SC - RAFC 1-0

III. KER. TVE - Bicskei TC 4-5

Dorogi FC - Lindab Törökbálint 4-1

Sárisáp SE - Gázművek MTE 4-1


2012.06.10. vasárnap 17:00

ESMTK - Újbuda TC 1-4

 

 

2012.06.13. szerda 18:00

Budafoki LC - Diósdi TC 1-0

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.