Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Toborzó

2015.08.10

pse-cimer.jpg

 

TOBORZÓ

Kedves Szülők, Gyerekek!

 

A Pénzügyőr SE Labdarúgó Szakosztálya felvételt hirdet utánpótlás csapataiba. 6 éves kortól 18 éves korig minden korosztályos csapatunkba várjuk szeretettel azokat a gyerekeket, akik rendszeresen szeretnének focizni. Az U-19 és az U-17-es csapatunk Bp. X. ker. Kőér u. 1. szám alatt tartja edzéseit, hazai mérkőzéseit. Edzések időpontjai: Hétfő – kedd – csütörtök - péntek 18:00 órától.

Az U-15, U-14, U-13 és az U-11 es csapataink Bp. XIII. ker. Népfürdő u. 45. sz. alatt a Csatorna pályán tartják az edzéseiket, mérkőzéseiket. Edzések időpontjai: hétfő – kedd – szerda - csütörtök 17:00 órától.

Az U-9 és az U-7-es csapataink részére 3 helyszínen is tartunk edzéseket. Bp. XIII. ker. Futár u. 1. Eötvös József Ált. iskola, Bp. XIV. ker. Róna u. Postás pálya és Bp. X. ker. Kőér u. 1. Az edzések az iskolakezdéssel egy időben indulnak.

Minden gyereket szívesen látunk szakmai előmenetel nélkül is.

A PSE Utánpótlásában több mint 100 igazolt labdarúgónk van, a nagypályás csapataink országos bajnokságokban vesznek részt. A Bozsikos korosztályaink is a Szövetség által kiírt bajnokságokban vesznek részt. Minden csapatunkat UEFA licences edzők irányítják, akik szakmailag és emberileg is nagyon képzettek.

Érdeklődni lehet: A Pénzügyőr SE honlapján található email címen vagy telefonszámokon. A helyszíneken közvetlenül az edzőknél, vagy Nyúl László utánpótlás koordinátornál a 06-30-276-85-35 telefonszámon vagy a haselaci@gmail.com email címen!

 

www.penzugydrukker.hu 

 

 

 

toborzo3.jpg