Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Véget ért a 2012/2013-as bajnoki év

  

 

 

Véget ért a 2012/2013-as bajnoki év, s nagyon felemás érzéseink lehetnek. Bajnok lett Női és az U-19-es csapatunk is, az Öregfiúk együttes pedig bronzérmes helyen végzett. Mindhárom túlteljesítette az elvárásokat. U-12-es csapatunk a középmezőnyben, míg az U-17-es az utolsó előtti helyen zárt. Mindannyiunk számára a legfájóbb pont Felnőtt csapatunk tavaszi teljesítménye, mely 14 bajnoki mérkőzésen mindössze csak 10 pontot tudott szerezni, s így a reményekkel teli őszi szezont homályba borítva, a bajnokság végén a 11. helyen végezve nem tudott megkapaszkodni a harmadik osztályban. Némi vigaszt jelenthet számunkra, hogy várhatóan a negyedik vonalban is lesznek nagyon jó mérkőzések, hiszen összemérhetjük erőnket a velünk együtt kieső patinás csapatokkal, a Csepel, a III. KER. TVE, az RKSK, a Budafoki LC, RTK-Vasló, és a RAFC gárdájával is.

A bajnokság végével távozik posztjáról Dr. Bocsó Gábor szakosztályvezető és Bodoki József technikai vezető. Mindkettőjüknek köszönjük áldozatos munkáját, segítőkészségét, bízva abban, hogy nem szakadnak el szakosztályunktól.

Kedves Olvasóink! Ahogy azt már megszokhatták, a bajnoki szünetben is pörög majd weboldalunk. Folytatódnak az interjúk, s lehet majd csemegézni a statisztikai adatok között is. Felnőtt labdarúgócsapatunk 2013. július 9-én kezdi meg a felkészülést, addig is mindenkinek jó pihenést kívánunk a nyárra! Hajrá Pénzügy!

 

Szécsi József