Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Interjú Balázs Tiborral

2013.12.12

Balázs Tibor az elmúlt hetekben töltötte be a harmincadik évét, amihez gratulálunk! Az őszi szezonban sérülések és egyéb okok miatt sok mérkőzést kénytelen volt kihagyni, de amikor a pályán volt jó teljesítményt nyújtott. Bízzunk benne, hogy a rendkívül technikás játékos még hosszú éveken át erőssége lehet csapatunknak!

 

penzugyor-se---iii.-kerulet-002.jpg

 Fotó: Szécsi József

 

- Hogy lettél labdarúgó, s mely csapatokban játszottál korábban?
- Édesapám is labdarúgó volt, nem is akármilyen (a Vasas, a Szeged, és a Siófok színeiben), így szinte a véremben volt már kiskorom óta. Egyik nap levitt Újpestre és ott ragadtam. Sok pesti és pest környéki csapatban megfordultam.
- Pályafutásod során melyik mérkőzés, illetve gólod az, amelyikre a legszívesebben emlékszel vissza?
- Nem tudnék egy meccset kiemelni, gólt sem..., de talán a Soroksáron lőtt gólomra a Pénzügyőr drukkerek is jó szívvel emlékeznek vissza! Kozi indított jobb oldalról, egyből ellőhettem volna kapásból, de ehelyett 3 esernyő után ollóztam be a kapuba a labdát.
- Három éve, hogy ismét a Pénzügyőrhöz igazoltál, mennyiben más a mostani csapat?
- Anno sok pénzügyőr volt a csapatban és rutinosabb volt a keret.
- Ha labdarúgóként jellemezni kellene magadat, melyik adottságodat emelnéd ki, s mi az, amit a leginkább fejleszteni kell?
- Tisztában vagyok az erényeimmel és a gyengeségeimmel, az ilyet nem szabad elárulni!
- Melyik labdarúgócsapat a kedvenced, s van-e olyan játékos, akit példaképednek tekintesz?
- A Real Madrid a kedvencem kiskorom óta, és a Brazil válogatott. Ronaldo (brazil), Zidane, Guti, Redondo játékát tartottam a legtöbbre. Példakém igazán nincs, de az Édesapámtól sokat lehetett tanulni!
- Egyike vagy azoknak a csapatból, akik a NAV-nál dolgoznak. Milyen feladatot látsz el?
- Őrszolgálatnál vagyok.
- Úgy érzem, hogy amióta nálunk játszol, ebben a szezonban nyújtottad a legjobb teljesítményt, sajnos az utolsó fordulókban sérülés miatt nem léphettél pályára. Milyen terveid vannak a labdarúgásban, s látsz-e esélyt arra, hogy ismét a harmadosztályban rúgjad a bőrt?
- Elsősorban élvezni a játékot! Minél jobb eredményt elérni a PSE-vel és minden lehetséges!


Szécsi József
 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.