Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Interjú Bede Zsolttal, Old Boys csapatunk vezetőjével

2015.12.23

bede-zsolt.jpg

 

- Hiába, hogy újoncok vagytok, remekül sikerült az őszi szezon, hiszen az első helyen vonulhattatok pihenőre. Miként értékeled a csapat teljesítményét?

- A csapat összességében jól teljesített, bár voltak hullámzások, főleg az őszi idény vége felé. A tavaszi lendület tulajdonképpen az MTK elleni meccsig kitartott. Az MTK meccsel bezárólag 4 győzelemmel és 3 döntetlennel álltunk, de a döntetlenek is szinte győzelemmel értek fel, tekintve, hogy mindhárom esetben vesztett állásból – kétszer kétgólos hátrányból, kétszer pedig a hosszabbításban – mentettük döntetlenre a meccset. Az utolsó négy meccsbe sajnos becsúszott két vereség alsóházi csapatok ellen, ebből a Budatétény elleni 2-4 máig fájó emlék, de egyik közvetlen vetélytársunkat az RKSK csapatát például simán 4-1-re vertük ebben a periódusban. Az ősz vége felé nemcsak fizikai, de mentális fáradtságot is éreztem a csapaton.     

 

sam_7077.jpg

 

- Mely játékosok teljesítettek a legjobban az ősz folyamán?

- Azt gondolom, hogy szinte minden pályára lépő játékosnak volt átlag feletti mérkőzése, ha mégis ki kell emelnem valakit az Barcza Attila, aki 10 góljával jelenleg a csapat házi gólkirálya, de dr. Demeter Tamás 9, Faragó Zoltán pedig 7 góljával és számos gólpasszával szintén sokat tett hozzá a csapathoz. Amikor játszik, Magyar „Edu” László vezéregyéniség tud lenni, de Papp Istvánnak és Szabó Csabának is volt több jó meccse. A védelem ezúttal nem sziporkázott, de a fontos meccsekre mindig összekapta magát ez a sor is.      

- Melyik mérkőzésetek volt a legemlékezetesebb?

- Egyértelműen az MTK elleni meccset emelném ki, amelyen idegenben 5-1-re vertük a Cservenkaival, Zsivóczkyval és Handellal felálló kék-fehéreket. Minden csapatrészben felülmúltuk az MTK-t.

- Az RTK-val azonos pontszámmal, gólkülönbséggel vezetitek a tabellát, de közvetlen vetélytársaitok ellen kifejezetten jó eredményeket értetek el. Összejöhet a bajnoki cím?

- Amennyiben minden meghatározó játékosra számíthatunk, ahogy a közvetlen vetélytársak elleni őszi mérkőzéseken is, megtarthatjuk az első helyet. Fontos azonban, hogy a csapat meglévő tudása mellé kellő motiváció is társuljon.      

- Lesznek-e új arcok tavasszal a csapatban, illetve lesz-e olyan csapattársotok, aki megválik tőletek?

- Utoljára októberben bővült a keret a PSE öregfiúk csapatból beöregedő játékossal. Télen elvileg nem lesz változás, a jelenlegi kerettel vágunk neki a tavaszi folytatásnak. Késő tavasszal, majd jövő ősszel tovább bővülhetünk, erősödhetünk.    

- Lehet-e már tudni, hogy miként alakul majd a téli-tavaszi program? Milyen tornákon, felkészülési meccseken vesztek részt?

- Már január 8-tól pályán leszünk, heti egy alkalommal összejövünk közös mozgásra. Reményeim szerint legalább 3-4 edzőmeccsel, köztük az első osztályú Vecsés ellen készülhetünk a tavaszi szezonra, de még végleges programmal nem tudok szolgálni.

Végezetül Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok a Pénzügyőr család minden tagjának.   

Szécsi József

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.